Kosttilskudd

Jeg bruker kosttilskudd som del av behandlingene.

B-vitaminer

60 kps 279,-

60 tbl Spesialtilskudd av B-Vitaminer!

B-CompForte_edited_edited_edited_edited_edited.jpg
ingefaer_edited.jpg

Ingefær

199,-

70 tabletter.

Urtekombinasjon for muskler, ledd og blod

Ingefær kalles i Østen for den «store medisin» og har vært brukt i asiatisk mat og medisin i over 5000 år. Inngår i renseprogrammet.

Inneholder bl. a:
Ingefær, olibanumekstrakt

Dosering: 1-3 tabletter daglig, eller som avtalt med din Ki-Terapeut.

Lax Plus

199,-

Urtekombinasjon for tarmsystemet.

Loppefrø, Lakrisrot og Magnesium er kjent for å kunne virke positivt på treg mage. Lakrisrot og loppefrø har vært brukt i den østlige naturmedisin i minst 3000 år. Inngår i renseprogrammet.

Inneholder bl.a:
Loppefrø, lakrisrot, søtrot og magnesium.

Dosering: 1-4 tabletter daglig, eller som avtalt med din Ki-Terapeut.

lax-plus.jpg
urilan.jpg

Urilan

199,-

Urtekombinasjon for nyre og blære

Kjerringrokk, Gullris, Nesle og Tranebær er alle er kjent for å kunne være lett vanndrivende og ha rensende og styrkende effekt på nyre, blære og urinveiene, og har tradisjonelt vært brukt mot forskjellige urinveisplager. Inngår i renseprogrammet.

Inneholder bl. a:
Kjerringrokk, gullris, tranebær og C-vitamin.

Dosering: 1-3 tabletter daglig, eller som avtalt med din Ki-Terapeut.

Sybas

369,-

150 tabletter. Urtepreparat for tungmetaller, forkalkninger og væskebalansen. Syrenøytraliserende og basedannende Består av nøye utvalgte rensende og styrkende urter, mineraler, vitaminer og enzymer, utrensing av tungmetaller, utrensing av kalk og påvirkning av intracellulær væskebalanse. Med feil kosthold, stress og mye belastninger, får ofte kroppen vår feil syre/basebalanse. Ofte mangler basiske vitalstoffer som kan nøytralisere det sure. Riktig likevekt av syre/base er en viktig forutsetning for velbefinnende, motstandskraft og overskudd. Inneholder bl.a: Salter, mineraler, C-vitamin, B-6, folat og B-12. Ekstrakt av ginsenosid, nessle, kelp, artisjokk, papaya og ananas. Calciumedetate. Dosering: 1-2 tabletter 3 ganger daglig, eller som avtalt med din Ki-Terapeut.

Sybas.jpg
activator_edited.jpg

Activator

500 ml 499,-

500 ml. mikstur.
Et komplett tilskudd av alle essensielle aminosyrer, mineraler, antioksidanter og naturlige adaptogener.
Inneholder en balansert sammensetning av 18 aminosyrer, herav 8 essensielle og 10 egenproduserte, samt urtene Lakrisrot, Beterot (antioksidant), Blåbær (antioksidant), Ginseng, Schisandra og Grønn Te.  Urtene i Activator er tradisjonelt kjent for positiv effekt på fordøyelse og balansert energi. Inneholder også betakaroten.

Dosering: 1 ss. (15 ml) 1-3 ganger daglig, eller som avtalt med din Ki-Terapeut.